“Met een groot netwerk van collega’s garanderen wij sinds 1997 kwaliteit en continuïteit”

Websites
Nog een website bouwer ?
Een site waarop voldoende informatie staat voor de klant en uw bedrijf goed weergeeft ?

.
Een site waar u verder geen omkijken naar heeft ?
Een site waarvan de inhoud snel gewijzigd kan worden op een betrouwbare en persoonlijke manier ?
Een site met CMS waarbij u zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen ?
Of een complete catalogus en winkel?
Neem contact op!
.
Domeinnaam registratie en Hosting

Vlot uw eigen domeinnaam registeren met bijbehorend hostingpakket ? Een mailtje of telefoontje ( 06-340 95 802 ) is genoeg. Stuur email .

Domeinnaam Gratis Verhuizen Nieuwe klanten van Free Promotie kunnen hun eerste domeinnaam gratis laten verhuizen van de oude provider naar de servers van Free Promotie. Dit betekent dat eenmalige kosten voor deze domeinnaam niet in rekening worden gebracht. U hoeft niet te wachten totdat uw contract is afgelopen bij de oude provider, wij helpen u de domeinnamen te verhuizen. Afhankelijk van uw resterende contractsduur kunnen wij u een extra korting geven! Neem contact op! 
Drukwerk
Zeer sterk in posters en flyers tegen concurrerende prijzen
Van ontwerp tot druk en levering. Razendsnel én van goede kwaliteit. Heeft u al een ontwerp? Vraag dan direct onze concurrerende prijs!
Persberichten
There’s no Publicity like Free Publicity
Een waarheid als een koe! Media zijn dol op nieuws en plaatsen het graag. Ik kan voor u een nieuws,- of persbericht opstellen waarmee u de pers haalt. Deze vorm van aandacht is veel effectiever dan adverteren.

Welkom in Zuidhorn.nl
Een samenwerking van winkeliers en bedrijven om Zuidhorn digitaal op de kaart te zetten.
Het aanbod van winkels en bedrijven neemt op de site een grote plaats in.
”alle” winkels en bedrijven krijgen een gratis vermelding ( Bedrijfsnaam en adresgegevens ). Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bedrijf uitgebreider te presenteren. Voor elk bedrijf kan een passende vorm gevonden worden. U kunt niet alleen denken aan een vermelding maar ook aan gecombineerde acties. Ik denk graag met u mee om uw bedrijf op een geschikte wijze te promoten.
Door deelname maakt u het ook mogelijk dat de vele clubs, verenigingen en non-profit organisaties zich gratis op deze site kunnen presenteren! Bezoek de website Welkom in Zuidhorn.nl!
In het Westerkwartier.nl
Agenda voor bewoners en bezoekers: Website en Magazine
 
Aan deze site is een magazine gekoppeld. Elke twee maanden wordt er met de geplaatste agendaitems een papieren magazine gemaakt.
Een handzaam boekje ( A6) formaat in full-color gedrukt. Een overzicht van alle actuele culturele activiteiten die plaatsvinden in dit gebied.
Inclusief de programmering van de Culturele centra in het Westerkwartier zoals Baron Theater Opende en het Cultureel Centrum Zuidhorn.
Dat magazine is gratis verkrijgbaar en heeft een zo groot mogelijk verspreidingsgebied. Op diverse publieksplaatsen: VVV’s, hotels, restaurants, winkels, café’s, bibliotheken enz. is het magazine verkrijgbaar. Bezoek de website In het Westerkwartier.nl

Realisatie: Free Promotie | Snel contact: Bel 06-340 95 802 |  Stuur email