“Met een groot netwerk van collega’s garanderen wij sinds 1997 kwaliteit en continuïteit”

Om uw reclameboodschap over te brengen aan een groot publiek kan Free Promotie Zuidhorn u op verschillende manieren van dienst zijn.

Dat kan via de websites WelkominZuidhorn.nl en InHetWesterkwartier.nl en op print met het agendamagazine Welkom in het Westerkwartier, via de Videowall in winkelcentrum “De Overtuinen” of een reclamebanner in één van de twee parkeergarages “De Overtuinen” of “Dorpsvenne”.

Adverteren in Zuidhorn
LEDscherm Winkelcentrum
Het project aan de Overtuinen te Zuidhorn is een uniek project met ongekende mogelijkheden. Het is mogelijk om in de tapis roulant van het complex te adverteren op de prachtige LEDscherm (2 bij 3 meter!). Door het combineren van advertenties en actueel lokaal nieuws alsmede een agenda van de website Welkom in Zuidhorn is de attentiewaarde bijzonder groot.

Parkeergarage
Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor het adverteren op de uitgelichte banners in de parkeergarage.
Met een verzorgingsgebied van circa 25-30 duizend mensen bieden wij hiermee een aantrekkelijk medium.


Drukwerk
Zeer sterk in posters en flyers tegen concurrerende prijzen
Van ontwerp tot druk en levering. Razendsnel én van goede kwaliteit. Heeft u al een ontwerp? Vraag dan direct onze concurrerende prijs!

Persberichten
There’s no Publicity like Free Publicity
Een waarheid als een koe! Media zijn dol op nieuws en plaatsen het graag. Ik kan voor u een nieuws,- of persbericht opstellen waarmee u de pers haalt. Deze vorm van aandacht is veel effectiever dan adverteren.


Welkom in Zuidhorn.nl
Een samenwerking van winkeliers en bedrijven om Zuidhorn digitaal op de kaart te zetten.
Het aanbod van winkels en bedrijven neemt op de site een grote plaats in.
”alle” winkels en bedrijven krijgen een gratis vermelding ( Bedrijfsnaam en adresgegevens ). Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bedrijf uitgebreider te presenteren. Voor elk bedrijf kan een passende vorm gevonden worden. U kunt niet alleen denken aan een vermelding maar ook aan gecombineerde acties. Ik denk graag met u mee om uw bedrijf op een geschikte wijze te promoten.
Door deelname maakt u het ook mogelijk dat de vele clubs, verenigingen en non-profit organisaties zich gratis op deze site kunnen presenteren! Bezoek de website Welkom in Zuidhorn.nl!

In het Westerkwartier.nl
Agenda voor bewoners en bezoekers: Website en Magazine
 
Aan deze site is een magazine gekoppeld. Elke twee maanden wordt er met de geplaatste agendaitems een papieren magazine gemaakt.
Een handzaam boekje ( A6) formaat in full-color gedrukt. Een overzicht van alle actuele culturele activiteiten die plaatsvinden in dit gebied.
Inclusief de programmering van de Culturele centra in het Westerkwartier zoals Baron Theater Opende en het Cultureel Centrum Zuidhorn.
Dat magazine is gratis verkrijgbaar en heeft een zo groot mogelijk verspreidingsgebied. Op diverse publieksplaatsen: VVV’s, hotels, restaurants, winkels, café’s, bibliotheken enz. is het magazine verkrijgbaar. Bezoek de website In het Westerkwartier.nl

Websites
We kunnen uw verouderde website opfrissen, uw huidige onderhouden of een nieuwe site naar uw wensen vormgeven. Uw eigen domeinnaam registeren met bijbehorend hostingpakket behoort ook tot de mogelijkheden.


Realisatie: Free Promotie | Snel contact: Bel 06-340 95 802 |  Stuur email